Η Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς ....Ο αμύθητος και επικίνδυνος πλούτος που κρύβει ο Τσούτσουρος .....

The Truth we carefully hide .... The fabulous and dangerous wealth hides the Tsoutsouros .....

Παρασκευή

Στον Κοσμοχώρο Τσούτσουρα, συνυπάρχουν δύο χωρόχρονοι - παράλληλοι κόσμοι…


Μετά από τόσο καιρό έρευνας και επαφών με δεκάδες ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους μας άνοιξαν πηγές απίστευτης πληροφορίας, είμαστε σε θέση.. ταπεινά να συμπεράνουμε ότι στον Κοσμοχώρο Τσούτσουρα, συνυπάρχουν δύο χωρόχρονοι:
Εκείνος, ενός υπερτεχνολογικού πανάρχαιου πολιτισμού, πριν από το 7.000 ή και πιο πίσω ακόμα, που πρέπει εκεί στον Τσούτσουρα να είχε την Παγκόσμια, αν όχι τη διαπλανητική του κεντρική βάση…
Και ενός άλλου, αρχαίου επίσης αλλά νεότερου που ήκμασε εκεί, στον αρχαίο Ίναχο και ήταν ένα διεθνές κέντρο πολιτισμού, εμπορίου και γνώσης. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το μέλλον έχει να μας φανερώσει πολλά επί του θέματος..

Εκείνο όμως που είναι εξόχως σημαντικό να ειπωθεί, είναι ότι μέσα στον Τσούχσουρα έχει υποδειχθεί , κατ’ επανάληψη με πραγματικά αδιάσειστα στοιχεία, το σημείο εισόδου του υπόγειου πανάρχαιου Ασκληπιείου Θεραπευτηρίου, όπου η θεραπευτική ενέργεια είναι τόσο έντονη που τα αποτελέσματα της είναι θαυμαστά. Μία χαρουπιά σε προσιτό σημείο μέσα στο χωριό, η σπηλιά της θεάς των τοκετών, Ειλείθυιας, και ένας τοίχος που σφραγίζει την πλαγιά που βρίσκεται θαμμένο ένα πανάρχαιο θέατρο, όλα χωροταξικά περίπου συγγενή, οριοθετούν ένα ενεργειακό κέντρο μέσα στο χωριό, που χαρίζει στον τόπο θαυμαστές θεραπευτικές ιδιότητες και, αποδεδειγμένα, ευγονικές.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΜ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΗΛΙΟΥΝΗ.
Όλα τα βίντεο από τον Τσούτσουρο  κλικ εδώ : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου